Liseth schildert alias ElisabethV. realistische portretten in olieverf op paneel. Zij gebruikt een arbeidsintensieve traditioneel-ambachtelijke techniek met onderschilderingen, (half)transparante opschilderingen en glacislagen. Zo realiseert zij zachtheid, diepte en de poëtische ambiance die haar werken karakteriseren.

Liseth prijst zichzelf rijk dat zij -naast haar studie aan de Academie voor de Schone Kunsten- onder mentorship van grootmeester Cornelis Le Mair mocht leren en werken. Zij heeft een goed oog voor de schoonheid van het leven en verhaalt & vertaalt deze in haar klassieke doch eigentijdse portretten die niet onopgemerkt blijven…

Zo nam zij deel aan het populaire tv programma Sterren op het Doek, waar zij BN-er Irene Moors portretteerde, schilderde ze in opdracht van het gerechtshof in Leeuwarden een staatsieportret van ZM Willem-Alexander, won ze de Nationale Kunstdagen en in 2015 viel haar de buitengewone eer ten deel genomineerd te worden voor de BP-Portrait-Award door de vakjury van de National Portrait Gallery te Londen.

Contactgegevens;

Liseth Visser, Spoorven 256, Veghel

liseth@avicomputers.nl, 06-29458200

instagram / facebook / pinterest / youtube