Liseth Visser schildert alias ElisabethV. realistische portretten in olieverf op paneel. Zij gebruikt een arbeidsintensieve traditioneel-ambachtelijke techniek met onderschilderingen, (half)transparante opschilderingen en glacislagen. Zo realiseert zij zachtheid, diepte en de poëtische ambiance die haar werken karakteriseren.   

Liseth prijst zichzelf rijk dat zij onder mentorship van grootmeester Cornelis Le Mair mocht leren en werken. Deze bijzondere kunstenaar inspireerde haar haar talenten uit te diepen middels een klassieke studie aan de Academie voor Schone Kunsten. Inmiddels heeft Liseth haar managersfunctie in het bedrijfsleven inclusief deadlines en  immer aanwezige haast verruild voor een compleet nieuw leven in de kunst. Zij heeft een goed oog voor de schoonheid van het leven en verhaalt & vertaalt deze in haar klassieke doch eigentijdse portretten die niet onopgemerkt blijven…

Zo werd zij uitgenodigd deel te nemen aan het populaire tv programma Sterren op het Doek, waar zij BN-er Irene Moors portretteerde en schilderde een staatsieportret van ZM Willem-Alexander voor het gerechtshof van Leeuwarden. Ze won de Nationale Kunstdagen en in 2015 viel haar de buitengewone eer ten deel genomineerd te worden voor de BP-Portrait-Award door de vakjury van de National Portrait Gallery te Londen. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van haar vrije werken, of opties voor een persoonlijke opdracht wilt bespreken, weet u dan van harte welkom geheten voor een bezoek aan haar atelier in het Brabantse Veghel.